loader image

Workshops

Ben je op zoek naar een gezellig, smakelijk uitje? Wij bieden workshops aan voor zowel volwassenen als kinderen. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij bieden op dit moment de volgende workshops.

Workshop

voor volwassenen

Onze chocolade workshop voor volwassenen is hét ideale uitje voor collega’s, familie en vrienden. Laat je verrassen door de creativiteit van onze chocolatiers tijdens deze gezellige en leerzame workshop.

Inbegrepen

Ontvangs met koffie en thee
Uitleg over chocolade
Aan de slag met bonbons of chocoladerepen
Je krijgt de chocolade mee naar huis!

Prijs

De workshop duurt ongeveer 2,5 uur en is te boeken vanaf 8 personen à
€ 40,- per persoon.
Deze workshop kan geboekt worden voor dinsdag tot en met zaterdag overdag.

Workshop

voor kinderen

Op zoek naar een uniek (kinder)feestje? Dan ben je bij Twente Decadente aan het juiste adres. Tijdens onze chocolade workshop voor kinderen gaan we aan de slag met het maken en versieren van de lekkerste chocoladeproducten. Het belooft écht een feestje te worden! .

Inbegrepen

Ontvangs met ranja en chocolade
Uitleg over chocolade
Aan de slag met chocolade
Je krijgt jouw chocolade mee naar huis!

Prijs

De workshop duurt ongeveer anderhalf uur en is te boeken vanaf 8 personen à € 12,50 per persoon. Deze workshop kan geboekt worden voor woensdag en zaterdag.

Mini

workshop

Onze mini workhop chocolade maken is de perfecte manier om in korte tijd kennis te maken met het ambacht van chocolade maken. Tijdens deze workshop leer je basisprinchipes van het werken met chocolade en maak je onder begeleiding van onze professionele chocolatiers je eigen creaties. Het ideale uitje als familie, vriendengroep of collega’s.

Inbegrepen

Ontvangs met koffie en thee met appelgebak.
Uitleg over chocolade en React Twente.
Vervaardigen van een chocoladehart en 5 bonbons doorhalen

Prijs

De workshop duurt ongeveer 1,5 uur en is te boeken vanaf 10 personen à
€ 27,50 per persoon.
Deze workshop kan geboekt worden voor dinsdag tot en met zaterdag overdag.

Workshop

boxen

Het is niet alleen mogelijk om een workshop bij ons op locatie te volgen, ook thuis kun je aan de slag! Ontdek onze uitgebreide workshop boxen en maak binnen een handomdraai de lekkerste chocolade helemaal zelf. De boxen zijn te bestellen via onze webshop en liggen voor je klaar in ons winkeltje.

Pin It on Pinterest