loader image

Over ons

Voel je welkom bij Twente Decadente. Een unieke chocolaterie op de grens van Twente en Salland, te midden van prachtige natuur en gelegen op een bijzonder locatie, namelijk: Krönnenzommer Hellendoorn.

Neem plaats in ons theehuis of op ons terras en ervaar de gezellige, huiselijke sfeer terwijl je wegdroomt bij de verrukkelijke smaken van onze chocolade. Er valt ondertussen genoeg te zien, vanuit ons theehuis kijk je namelijk direct uit op de productieruimte waar de chocolade
wordt gemaakt.

React

Twente

Twente Decadente is onderdeel van React Twente. Ons doel? Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt ondersteunen om zo de stap naar werk kleiner te maken. Dit doen wij door het aanbieden van re-integratietrajecten en arbeidsmatige dagbesteding. Cliënten doorlopen een traject in de chocolaterie onder begeleiding van chocolatiers en een trajectbegeleider om zo hun persoonlijke doelen te bereiken.

Wil je meer weten over React Twente?

Foto

Gallerij

Cacao

Horizons

Onze basisproducten kopen wij in bij Callebaut. Een bedrijf dat de Cocoa Horizons Foundation ondersteunt en direct samenwerkt met de cacaoboeren en hun gemeenschap. Zij bieden scholing aan de boeren en dragen bij aan betere werkomstandigheden en een duurzame oogst. Onze producten zijn dan ook niet alleen heerlijk, maar ook eerlijk.

Pin It on Pinterest