loader image

Klantverhalen

Als Twente Decadente zijn we trots op de tevredenheid van onze klanten, en zij vertellen graag meer over hun ervaringen met ons. Ontdek hieronder enkele van deze bijzondere verhalen. Leer meer over onze samenwerkingen, hun favoriete lekkernijen én de unieke momenten die ze bij ons hebben beleefd.

Auto

Aaltink

Bij Auto Aaltink in Nijverdal is het niet alleen de glanzende lak en de soepele rit die klanten verwelkomen, maar oók een zoete verrassing: heerlijke bonbons van Twente Decadente! Hoog tijd om Ewald te interviewen over deze verrukkelijke samenwerking.

Ewald vertelt: ‘We wilden onze klanten op een speciale manier bedanken voor hun vertrouwen. Maar ‘gewoon’ een bosje bloemen voelde te standaard. We wilden iets geven dat écht opviel, iets waar ze blij van zouden worden. Dus kozen we ervoor om bonbons van Twente Decadente te geven. Niet alleen zijn ze heerlijk, maar er zit ook een prachtig verhaal achter. En wie houdt er nu niet van chocolade?’

‘Wat we onze klanten vertellen bij het overhandigen van de bonbons is dat het niet alleen om de smaak gaat, maar ook om het maatschappelijke aspect.’ vervolgt Ewald, ‘Twente Decadente is niet zomaar een chocolaterie. Ze werken samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, waardoor deze mensen een kans krijgen om te groeien en zich gewaardeerd te voelen. En dat is iets waar wij als bedrijf ons ook mee bezighouden, ook wij hebben een aantal collega’s die een uitdaging ervaarden op de reguliere arbeidsmarkt.

Naast het weggeven van bonbons, werken we ook samen met React Twente voor het onderhoud van onze tuinen. En hier zien we dezelfde betrokkenheid. Het is zo mooi om te zien hoe deze mensen hier écht hun plek vinden en trots zijn op wat ze doen. Iedereen draagt zijn steentje bij en voelt zich gewaardeerd. En dát is precies waar het om draait, vind ik.’

Foto

Gallerij

Cacao

Horizons

Onze basisproducten kopen wij in bij Callebaut. Een bedrijf dat de Cocoa Horizons Foundation ondersteunt en direct samenwerkt met de cacaoboeren en hun gemeenschap. Zij bieden scholing aan de boeren en dragen bij aan betere werkomstandigheden en een duurzame oogst. Onze producten zijn dan ook niet alleen heerlijk, maar ook eerlijk.

Pin It on Pinterest