loader image

Bedrijven

De lekkerste producten: Oók voor bedrijven

Wist je dat Twente Decadente ook chocolade levert bij verschillende bedrijven in de regio? Zo liggen onze producten bij (lokale) winkels, hotels, restaurants én stellen wij met veel passie de mooiste relatiegeschenken en kerstpakketten samen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem dan snel een kijkje in onze webshop of kom gezellig langs in onze chocolaterie – waar je uiteraard gratis mag proeven. 

Relatiegeschenken

En kerstpakketten

Op zoek naar heerlijk chocoladeproducten voor in een relatiegeschenk of kerstpakket? Dan ben je bij Twente Decadente aan het juiste adres. Met veel plezier en zorg stellen wij de mooiste producten voor je samen. Zo weet je zeker dat jouw relaties, werknemers of samenwerkingspartners een overheerlijk cadeau krijgen. Genieten!

Of je nu op zoek bent naar een gepersonaliseerd cadeau óf een volledig chocoladepakket: onze chocolatiers denken met je mee. Jouw bedrijfslogo op bonbons, een persoonlijke boodschap op een chocogram: de mogelijkheden zijn eindeloos. We nodigen je daarom van harte uit in onze chocolaterie om de mogelijkheden te bespreken én te proeven.

Gepersonaliseerde

chocolade

De lekkerste chocolade uit Overijssel wordt nóg lekkerder – en leuker – als je het personaliseert. We hebben dan ook goed nieuws! Diverse chocolade in ons assortiment kan gepersonaliseerd of bedrukt worden met een foto, logo of tekst naar keuze. Dit maakt jouw cadeau of attentie pas echt uniek. Benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? Neem dan contact met ons op, of kom gezellig langs in onze chocolaterie in Hellendoorn.

Foto

Gallerij

Pin It on Pinterest