loader image

Workshop voor volwassenen

Wilt u een bedrijfsuitje organiseren, een leuke tijd samen doorbrengen met familie, vrienden? Wij bieden u een gezellige en leerzame workshop aan. Laat u verrassen door de creativiteit en de smaaksensatie van Chocolade.

Tijdens de workshop zal je meer leren over de chocolade en ook nog eens je eigen bonbons en truffels maken. Een workshop chocolade is niet alleen leerzaam en lekker maar ook nog eens heel gezellig! Dus uitermate geschikt voor een leuk uitje. 

Inbegrepen in de workshop:

  • Ontvangst met koffie/thee en iets lekkers
  • Uitleg over chocolade 
  • Maken van 8 slagroomtruffels, 12 bonbons, een chocoladereep en een huisje
  • De geproduceerde chocolade krijgt u mee naar huis

Een volwassenenworkshop kan zowel overdag als ’s avonds geboekt worden en duurt ongeveer 2 en een half uur. Overdag valt de workshop te boeken van dinsdag t/m zondag vanaf 6 personen en ’s avonds op dinsdag/woensdag en donderdag vanaf 8 personen. De kosten hiervoor zijn €28,50- per persoon. (Eventuele extra consumpties worden in rekening gebracht.)

Kom gezellig langs en laat je verrassen door de wondere wereld van chocola!

!

Corona maatregelen

Wegens corona maatregelen hebben wij de workshop voor volwassenen moeten aanpassen zodat het veilig is om bij ons de workshop te kunnen volgen. De aanpassingen zijn als volgt: 

– De prijs van een workshop wordt €25,00 p.p. 

– Het maximaal aantal personen dat een workshop bij ons kan volgen is 8. Bij een aantal van 12 of 13 personen is het mogelijk om in telefonisch overleg een workshop te plannen. 

– De workshops kunnen gegeven worden op dinsdag, donderdag, zaterdag, zondag om 14.30 uur en op dinsdag, woensdag en donderdagavond. Een andere tijdstip is mogelijk in telefonisch overleg. 

– De duur van de workshop is 1,5 uur en tijdens de workshop zullen er slagroomtruffels en karamel bonbons gemaakt worden en wordt er een rijtjeshuis gespoten. Koffie en thee kan genuttigd worden onder de workshop in de workshopruimte.

Plan

een workshop

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte voor een workshop. Dit kan via onderstaand formulier of via 0548 820908.

Soort workshop

Bezoekadres
Sanatoriumlaan 20
7447 PK Hellendoorn

T  0548 820908
E  info@twentedecadente.nl

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag 10:00 tot 17:00
woensdag 10:00 tot 17:00
donderdag 10:00 tot 17:00
vrijdag 10:00 tot 17:00
zaterdag 11:00 tot 17:00
zondag 11:00 tot 17:00

Pin It on Pinterest