loader image

Kom op avontuur met

Sluwe en Gullie

Sluwe en Gullie zijn twee leuke vosjes die graag rondspelen in het bos en nieuwe vrienden maken. Wil jij hun nieuwe vriend(innet)je zijn en ze helpen met het vinden van hun ouders? 

Een spannend

avontuur

Het avontuur begint bij Twente Decadente, waar je de bijbehorende tasjes kunt kopen. In deze tasjes vind je het boekje met het verhaal over Sluwe en Gullie. Door middel van het verhaal leer je de vosjes kennen en ga je op speurtocht naar hun ouders die ze kwijt zijn geraakt. Het verhaal is speciaal geschreven voor kinderen en wordt dus niet te spannend. Je kunt het pad volgens het verhaal lopen of via de aanwijzingen op de achterkant.

Leuke

opdrachten

Sluwe en Gullie vinden het erg leuk om te spelen in het bos daarom nemen ze regelmatig een pauze om leuke spelletjes te spelen. Kun jij net zo goed als vossen speuren, verstoppen en mikken? Dan zullen Sluwe het Gullie het super leuk vinden om met jou te spelen! Papa en mama kunnen natuurlijk ook meedoen met de leuke spelletjes.

Wandelen

door het bos

Het wandelpad is door het bos bij Krönnenzommer en ongeveer 1,5 km lang. Je wandelt over mooie paadjes met hoogteverschillen. Het verhaal en de opdrachten zijn leuk voor jonge gezinnen met kinderen tot +/- 10 jaar. Je bent ongeveer een uur onderweg en komt weer uit bij chocolaterie Twente Decadente. Hier wacht er nog een verrassing voor de kinderen.

Heerlijk

afsluiten

De gezellige wandeling kun je helemaal goed afsluiten met een lekker drankje bij Twente Decadente. Wij hebben zowel coffee to go als het terras open en ingericht zodat de corona maatregelen nageleefd kunnen worden. Je kunt bij ons heerlijke koffie, thee, chocolademelk en fris krijgen en voor de kinderen die het vossenpad hebben gelopen hebben wij ranja.

Bezoekadres
Sanatoriumlaan 20
7447 PK Hellendoorn

T  0548 820908
E  info@twentedecadente.nl

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag 10:00 tot 17:00
woensdag 10:00 tot 17:00
donderdag 10:00 tot 17:00
vrijdag 10:00 tot 17:00
zaterdag 11:00 tot 17:00
zondag 11:00 tot 17:00

Twente Decadente is onderdeel van:

Pin It on Pinterest