loader image

Re-integratie en dagbesteding

Twente Decadente

& React Twente

Twente Decadente chocolaterie is een onderdeel van React Twente. React Twente is een (re) integratiebedrijf met als doel werkzoekenden te begeleiden en bemiddelen naar werk. Daarnaast bieden wij arbeidsmatige dagbesteding en ambulante begeleiding.

 

Re-integratie

           & Dagbesteding

Re-integratie

Door samen te werken met het bedrijfsleven en een zorginstelling is React Twente instaat kwalitatief hoogwaardige leer-, werktrajecten aan te bieden. Op deze manier kan een deel van de doelgroep intern bij ons een traject doorlopen maar is het ook mogelijk een extern traject in het bedrijfsleven te doorlopen met ondersteuning van React Twente. Onze re-integratie-dienstverlening is erop gericht om uitstroom naar een betaalde baan (weer) mogelijk te maken.

Dagbesteding

Het kan voorkomen dat uitstroom naar werk (nog) geen optie is en er een indicatie afgegeven wordt voor (arbeidsmatige) dagbesteding. Binnen onze leerwerklocaties wordt gewerkt aan persoonlijke groei en ontwikkeling. Wij hebben een breed en gevarieerd werkaanbod. Op deze wijze is er altijd sprake van maatwerk.

Meer informatie

Op de website van React Twente kunt u meer lezen over ons dienstenpakket. 

!

Vanaf 25 september 2021 zijn wij verplicht om alle bezoekers van onze tea-room vanaf 13 jaar te controleren op een geldig coronatoegangsbewijs. Dit gaat door middel van de QR-code van de CoronaCheck app. Voor een bezoek aan onze winkel of het terras is het coronatoegangsbewijs niet verplicht.

Bezoekadres
Sanatoriumlaan 20
7447 PK Hellendoorn

T  0548 820908
E  info@twentedecadente.nl

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag 10:00 tot 17:00
woensdag 10:00 tot 17:00
donderdag 10:00 tot 17:00
vrijdag 10:00 tot 17:00
zaterdag 11:00 tot 17:00
zondag 11:00 tot 17:00

Pin It on Pinterest