loader image

Beleef de wereld van chocolade

 

 

De medewerkers van Twente Decadente maken, onder de bezielende leiding van onze meester chocolatier, overheerlijke chocoladeproducten. In ons winkeltje kunt u onze chocolade kopen. Daarnaast hebben wij een tearoom en een mooi terras.

Twente Decadente ligt op het prachtige terrein van Krönnenzommer in Hellendoorn, in de buurt van vakantieparken, wandel-, fiets- en mountainbikeroutes.

Twente Decadente is een interactieve chocolaterie en gratis toegankelijk voor publiek.
Bij binnenkomst wordt u ontvangen door één van onze medewerkers.

Om kennis te maken met onze verschillende soorten chocolade, mag u gratis proeven. U heeft hierbij uitzicht op de open productieruimte. Terwijl u proeft, kunt u dus met eigen ogen zien hoe de chocolade wordt gemaakt.

 

Wat een feest! Ik ben fijnproever….
Maar wie neem je dan mee, kiezen uit allemaal leuke collega’s. Ik besluit om mijn oud-collega van de Stoevelaar in Goor mee te nemen en om eens even weer goed bij te kunnen kletsen.

We spreken af bij Twente Decadente te Hellendoorn. Wat een prachtige locatie, wat een heerlijk weer en wat een warm welkom.
We mogen plaats nemen op het terras in de zon en krijgen een heerlijk kop koffie met een appelgebakje met slagroom. Veel clienten van Kronnenzommer lopen langs en maken even een praatje.

Na veel kletsen en genieten van alles om ons heen, gaan we ook binnen even een kijkje nemen in de chocoladefabriek. Zelf chocolade maken en proeven natuurlijk. Super leuk voor feestjes of een uitje met collega’s.

Kortom erg gezellig, lekker, vriendelijk personeel. Zeker de moeite waard!

Bezoekadres
Sanatoriumlaan 20
7447 PK Hellendoorn

T  0548 820908
E  info@twentedecadente.nl

Openingstijden

Dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur
Zaterdag en zondag van  11.00 tot 17.00 uur

Pin It on Pinterest

Share This