loader image

Kerst

3 dec 2021

Nog een paar weken en dan is het weer kerst. Bij Twente Decadente hebben wij de lekkerste chocolade om er een heerlijke kerst van te maken. 

 

Uniek assortiment 

Naast het klassieke assortiment zoals kerstkransjes, hulstblaadjes en kerstklokjes vind je bij Twente Decadente ook unieke chocolade voor de kerst.

Wat dacht je bijvoorbeeld van deze kerst pump gevuld met heerlijke kerst chocolaatjes. De pump wordt tot in detail versierd in kerst kleuren en met figuurtjes. 

Onze 3D kerstboom steelt geheid de show. Zet hem op een speciale plek neer als versiering, geef hem cadeau of smul er van. Wat je er ook mee doet, je zult er direct mee in de kerststemming komen! 

Kerst brievenbus chocolade

Speciaal voor wanneer je graag chocolade als brievenbus pakket wil versturen hebben wij ook producten die hier doorheen passen. Onze brievenbus chocolade is een verfrissende nieuwe manier voor het versturen van kerstkaarten. 

Kerst chocolade met logo 

Ben je opzoek naar kerst chocolade voor zakenrelaties, collega’s of klanten? Geef de chocolade dan een finishing touch met het logo van het bedrijf. Wij maken het logo op een flik en kunnen dit op kerst chocolade producten maken of bij een zakje instoppen. 

Neem contact met ons op via info@twentedecadente.nl of 0548 820908 voor de mogelijkheden.

 

Kerst chocolade bestellen 

Heb je geen tijd om voor kerst chocolade te gaan winkelen of wil je onze chocolade maar woon je niet in de buurt? Geen probleem! Onze chocolade is bij ons in de webshop te bestellen en wordt dan bij jou aan huis geleverd. Het enige wat jij dan hoeft te doen is jouw chocolade aannemen van de bezorger en ervan genieten! Bestel jouw kerst chocolade bij ons in de webshop: 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest