loader image

Nieuws

Workshops

okt 18, 2021

Workshops (02-06-2021)

We mogen weer workshops geven! Wat hebben we het gemist om jullie bij ons op locatie te mogen ontvangen en onze passie voor chocolade met jullie te delen. Maar vanaf aanstaande zaterdag 5 juni 2021 kunnen we dan toch echt weer van start! We beginnen met drie verschillende soorten workshops die je bij ons kunt doen namelijk:

De kinderworkshop

Vanaf minimaal 6 kinderen is het mogelijk om bij Twente Decadente de kinderworkshop te doen. De workshop wordt gegeven op woensdag en vrijdag om 14.30 uur en op zaterdag en zondag om 13.00 uur en duurt ongeveer 1 ½ uur. Tijdens de workshop ga je bezig met het thema dat voor die periode geldt:

 • Van april tot en met september ga je bezig met het maken van een chocolade bijtje, 5 bonbons doorhalen en versieren, een letter versieren en 2 lolly’s maken en versieren.

De kosten van de workshop zijn €9,50 per deelnemer

Wil je de kinderworkshop in combinatie doen met het Vossenpad dan is het mogelijk een arrangement te boeken. De kosten van het arrangement zijn €12,50 per deelnemer.

De volwassenworkshop

Vanaf minimaal 6 volwassenen overdag en 8 volwassenen ‘s avonds is het mogelijk om bij Twente Decadente de volwassenworkshop te doen. De dagen en tijden van de workshop zijn in overleg en de volwassenworkshop duurt ongeveer 2 ½ uur. Tijdens de workshop ga je bezig met het maken van 12 bonbons, een chocoladereep en een huisje.

De kosten van de workshop zijn €29,50 per deelnemer inclusief koffie en thee.

  De vrije inloop workshop

  De vrije inloop workshop wordt gegeven van dinsdag t/m zondag indien er geen volwassenworkshop bezig is en de productie het toelaat. De workshop duurt ongeveer 20 minuten. Tijdens de workshop ga je bezig met het maken van je eigen chocoladereep, deze kun je vervolgens versieren met noten, cranberries, manna en smarties.

  De kosten van de workshop zijn €4,95 per deelnemer.

   Hopelijk zien we jullie snel voor een gezellige workshop!

   Resultaten

   Er worden vanuit huis al veel mooie creaties gemaakt met onze workshop boxen. Wij wouden inzendingen van gezellige workshops vanuit huis met jullie delen omdat wij het ontzettend leuk vinden deze te zien! Daarom vind je hieronder de ingezonden creaties van de afgelopen tijd.

                     

   Chocolade workshop in huis (20-08-2020)

   Heb je inspiratie nodig voor een gezellige dag in huis? Wat dacht je van onze workshop boxen? Het is gegarandeerd een leuke, heerlijke dat en je hoeft je huis er niet voor uit. Je kunt kiezen uit de workshopbox voor kinderen en de workshopbox voor volwassenen.

   Workshop chocolade maken

   Met de kinderworkshop boxen ga je bezig met het maken van chocolade lollies, een bakje en het versieren van marshmallows. Hierin kunnen kinderen volledig hun fantasie kwijt en zullen er prachtige creaties ontstaan.

    

   Workshop bonbons maken

   Met de volwassenenworkshop boxen ga je bezig met het maken van een bakje, spuit bonbons en karamel bonbons. De spuit bonbons kun je eventueel ook nog met wat alcohol naar keuze mixen, de alcohol moet je dan wel zelf in huis hebben. Hoe dan ook je zult heerlijke bonbons hebben die de moeite waard zijn.

    

    

   Benodigdheden

   In de workshop boxen zijn alle materialen inbegrepen om de heerlijke chocolade te maken, wel is het handig om zelf een aantal dingen bij de hand te hebben, namelijk:

   • Een aantal bakjes
   • Lepels en/of een spatel
   • Een doekje
   • Een magnetron
   • Een mes
   • Een weegschaal
   • Een schaar
   • Een vork

   Ga dus lekker aan de slag met één van de boxen en geniet erna van je heerlijke eigen gemaakte creaties.

   Wij zouden het leuk vinden om alle creaties en het proces te zien! Dus mocht je leuke foto’s maken die je met ons wilt delen mail ons dan op info@twentedecadente.nl of tag ons:

   • Facebook
   • Instagram
   • Linked

   Bezoekadres
   Sanatoriumlaan 20
   7447 PK Hellendoorn

   T  0548 820908
   E  info@twentedecadente.nl

   Openingstijden

   maandag gesloten
   dinsdag 10:00 tot 17:00
   woensdag 10:00 tot 17:00
   donderdag 10:00 tot 17:00
   vrijdag 10:00 tot 17:00
   zaterdag 11:00 tot 17:00
   zondag 11:00 tot 17:00

   Twente Decadente is onderdeel van:

   Pin It on Pinterest