loader image

Kerst chocolade

11 dec 2020

Over twee weken is het al zo ver, dan is het kerst! Bij Twente Decadente hebben wij hier de ideale chocolade voor. 

Voor mensen die van kerst houden begint ongeveer na sinterklaas (voor sommigen ervoor al) de aanloop naar kerst. De kerstboom wordt opgezet, de gekke kersttrui gaat weer uit de kast, de kerstmuziek gaat weer aan en wanneer het even kan dan wordt er natuurlijk ook uit volle borst meegezongen. Maar al deze gezelligheid brengt voor sommige mensen ook de stress rondom het kerstdiner mee en wat hang je in de boom? 

Bij Twente Decadente helpen we je een stap op weg met onze kerstchocolade. Met heerlijke kerstkransjes en kerstballen voor in de boom, leuke kerst figuurtjes om uit te delen, eten mee te versieren of lekker als snack en natuurlijk de lekkerste kerstbonbons.

Wil jij voor kerst nog mooie maar zeker ook heerlijke producten in huis? Kom langs in onze winkel of neem een kijkje in de webshop. Houd er wel rekening mee dat vanaf maandag 21 december wij gesloten zijn en het dan niet meer mogelijk is om bij ons langs te komen of te bestellen via de webshop.

Pin It on Pinterest