loader image

Sinterklaas is weer in het land

20 nov 2020

De sint is weer in het land en dus de schoenen kunnen weer gezet worden. Maar toch voelt het dit jaar wat anders met de afgelaste en/of aangepaste sinterklaas intocht, een pakjesavond met maar 6 personen en de algehele COVID-19 sfeer die er hangt. Toch kunnen we er nog steeds een feestje van maken met elkaar! 

Het zal allemaal nu wat anders lopen maar ook sinterklaas kan veilig gevierd worden in de pandemie. Hetzij in een kleinere groep dan dat we misschien gewend zijn, maar dat hoeft niet weg te nemen aan de gezelligheid van het feest. Dus laten we er lekker voor gaan zitten met onze kleinere aantallen en genieten van de sinterklaas cadeautjes, chocolade en vooral van elkaar. 

Bij Twente Decadente verkopen wij verschillende chocoladeproducten voor sinterklaas, van de standaard chocoladeletters tot de bijzondere producten voor sinterklaas chocolade zit je bij ons goed. En door onze webshop kun je heel gemakkelijk de chocolade bestellen dus hoef je de deur niet meer uit! 

Hieronder hebben wij een aantal van onze heerlijke sinterklaas producten op een rijtje gezet. 

Pin It on Pinterest