loader image

Chocolade om warm van te worden

6 nov 2020

Het weer wordt steeds kouder buiten dus tijd om weer op te warmen! En hoe doe je dat beter dan met heerlijke chocolade?

Koud weer

Afgelopen week terwijl ik onderweg naar de chocolaterie was zag ik de eerste winterjassen, handschoenen en mutsen op straat. De temperaturen waren er ook wel naar, ook al scheen de zon de kou bleef wel hangen.

Chocolade bij koud weer

Aangekomen bij de chocolaterie voelde ik de warmte mij omringen, niet omdat het zozeer warm is in de chocolaterie (chocolade moet toch op een bepaalde temperatuur blijven.) maar door de heerlijke geur. Dat is toch de ideale manier om op te warmen? Door heerlijke chocolade. En dat kan nu ook gewoon in huis! We hebben een aantal heerlijke producten op een rijtje gezet om jouw koude dagen aangenamer te maken.

  • Fair Trade chocolademelk 

Sla maar vast een lading melk in want deze chocolademelk zul je geen genoeg van kunnen krijgen! Onze chocolademelk is rijk van smaak en natuurlijk van onze Fair Trade chocolade gemaakt. Je kunt kiezen uit verschillende typen chocolademelk. De chocolademelk lepel, een blok chocolade aan een houten lepel die je losklopt in een mok warme melk. Of onze buisjes chocoladedruppels, deze meng je met je melk en kun je zelf kiezen hoe sterk je de chocolade tot melk ratio wilt hebben.

  • Gemberbolletjes 

Gember geeft je een warm gevoel van binnen wanneer je het eet, alsof er een kacheltje aangezet wordt door het ingrediënt. Ideaal dus op koude dagen. Onze gemberbolletjes hebben een heerlijk laagje chocolade om de gember heen dus dubbel de warmte en heerlijke smaak. 

  • Bonbons selectie voor koude dagen 

Natuurlijk kunnen heerlijke bonbons ook niet ontbreken bij een opwarm moment. Wij hebben een selectie gemaakt van de lekkerste smaken die goed passen bij het koude weer. Wat dacht je van bonbons gevuld met kozakkenruter, caramel zeezout, speculaas, hazelino, mocca ganache, cognac of kirsch? Van het idee alleen wordt je toch al warm?

Pin It on Pinterest