loader image

Wij sluiten gedeeltelijk door COVID-19

15 okt 2020

Met pijn in ons hart moeten wij mededelen dat ook wij weer gedeeltelijk moeten sluiten dankzij COVID-19. Wij zullen tot nader berichtgeving de tearoom sluiten en wij zullen ook geen workshops meer geven. De winkel en webshop (voor bezorgen en afhalen) zullen geopend blijven en ook voor orders kun je nog steeds bij Twente Decadente terecht.

Mocht je nou toch nog een leuke chocolade workshop willen doen? Bekijk dan eens onze workshopboxen voor in huis, zo kun je ook een gezellige workshop volgen tijdens de COVID-19 uitbraak en achteraf genieten van je eigen heerlijke resultaten.

Wij hopen dat dit snel weer opgelost wordt en wij weer gezellige workshops kunnen geven en jullie weer mogen ontvangen voor koffie en thee.

Pin It on Pinterest