loader image

Workshop in huis

8 okt 2020

Buiten wordt het alweer kouder, beginnen de bladeren van de bomen te vallen en is het regenachtige weer alweer begonnen. Niet het meest lekkere weer om buiten wat te gaan doen, maar binnen kan het ook erg gezellig en leuk worden. 

Heb je inspiratie nodig voor een gezellige dag in huis? Wat dacht je van onze workshop boxen? Het is gegarandeerd een leuke, heerlijke dat en je hoeft je huis er niet voor uit. Je kunt kiezen uit de workshopbox voor kinderen en de workshopbox voor volwassenen. Tijdens de kinderworkshop ga je bezig met het maken van een bakje van chocolade, chocolade lollies en het versieren van marshmallows. Tijdens de volwassenenworkshop ga je bezig met het maken van een bakje van chocolade, spuit bonbons en karamel bonbons. 

Hieronder zie je een aantal van de heerlijke en prachtige resultaten van onze boxen waarin we getagd werden op sociale media. 

 

Wil je ook heerlijke chocolade maken in je eigen huis? Bestel dan één van onze workshopboxen. 

Wij zouden het leuk vinden om alle creaties en het proces te zien! 

Pin It on Pinterest