loader image

De lekkerste smaken bonbons voor de zomer

13 aug 2020

Tijdens het warme zomerweer zul je misschien niet zo snel aan chocolade denken terwijl er ook voor de zomermaanden heerlijke smaken chocolade bestaan. Wij hebben de lekkerste zomerse bonbon smaken voor jou op een rijtje gezet.

Vruchtenbonbons 

Voor in de zomer vinden wij vruchtenbonbons een uitstekende keuze. Door de verfrissende smaken van het fruit in de bonbons zul je gevoel hebben dat je in een heerlijk tropisch land bent.  Hieronder zie je links onze sinas ginache en rechts onze bonbons met bosbes.

Combinatie vruchten met zoet bonbons,

Ook de combinatie tussen fruit en bijvoorbeeld cheesecake valt bij ons erg in de smaak tijdens het warme weer. Een toetje maar dan in de vorm van een bonbon, wat willen we nog meer? Hieronder zie je links onze creme brûlée framboos bonbons en rechts onze cheesecake lemon curd bonbons. 

Drank in bonbons

Voor de mensen die het lekker vinden om op het terras te gaan zitten met een lekker drankje, of gewoon gezellig in de achtertuin hebben wij bonbons met speciale drank smaken. Denk bijvoorbeeld aan licor 43, pina colada en meer. Hieronder in de foto’s zie je links onze licor 43 bonbons, midden in onze tia maria bonbons en rechts onze pina colada bonbons. 

Bestel jouw bonbons in onze webshop of kom langs bij ons in de chocolaterie!

 

Pin It on Pinterest