loader image

Beste gasten en relaties van Twente Decadente;

De afgelopen weken hebben wij u via Social Media op de hoogte gehouden van de maatregelen welke wij op de chocolaterie moesten nemen i.v.m. het corona virus. In onze laatste berichtgeving moesten wij helaas het besluit nemen, nadat wij kort open zijn geweest,  om de chocolaterie toch te sluiten voor bezoekers en klanten.

Wij zitten met de chocolaterie op een unieke locatie, namelijk op het verpleeghuisterrein Krönnenzommer. Vooralsnog mogen er geen bezoekers komen in het verpleeghuis om hun dierbaren te bezoeken.  Ook al is de chocolaterie een zelfstandige onderneming, u zult begrijpen dat wij de regels en de afspraken van ZorgAccent, en dus ook Krönnenzommer respecteren. De laatste weken was het voor ons een zoektocht om, als wij open zouden gaan, de juiste veiligheidsmaatregelen te kunnen treffen. Na kortstondig weer open te zijn geweest zagen wij toch enige knelpunten. Deze moesten eerst verholpen worden en was sluiting noodzakelijk. In afstemming met ZorgAccent kunnen wij u nu meedelen dat deze verholpen zijn en dat wij ( beperkt) open kunnen.

De openingstijden zijn van 10.00 tot 14.00 uur, van dinsdag tot en met vrijdag, ingaande op donderdag 7 mei. Wij vragen u als gast/relatie om alleen naar de chocolaterie te komen voor het kopen van chocolade of om bestellingen op te halen en niet langer op het terrein te blijven dan strikt noodzakelijk is. Ook een bezoek in het verpleeghuis is niet mogelijk.

De tearoom en het terras blijven vooralsnog gesloten. Pas als de overheid aangeeft dat dit weer mogelijk is zullen wij de tearoom en het terras weer openstellen voor publiek, mits dit ook overeenkomt met de veiligheidsmaatregelen die ZorgAccent in acht moet nemen.

Ook de workshops kunnen nog niet gegeven worden. Achter de schermen zijn wij volop bezig met alternatieven. Zo kunnen wij u vertellen dat wij hard werken aan een webshop en willen wij kinder- en volwassen “workshop boxen” aanbieden zodat u thuis in de gelegenheid wordt gesteld om de lekkerste en mooiste producten te maken met chocolade.

Bestellen online kan natuurlijk ook. Via info@twentedecadente.nl kunt u uw bestelling plaatsen. Kijk op onze website naar de mogelijkheden ( www.twentedecadente.nl). Bellen kan ook: 0548-820908

Het team van Twente Decadente wil u bedanken voor uw begrip en wij hopen elkaar snel weer te zien.

Team Twente Decadente.

 

Pin It on Pinterest