loader image

Is jouw moeder de liefste? De sterkste? De mooiste? Kortom is jouw moeder de beste moeder in de hele wereld en verdient ze het wel om in het zonnetje gezet te worden? Verras je moeder op 10 mei, Moederdag, dan met een heerlijke, originele verrassing en bedank haar voor het zijn van zo’n geweldige moeder. 

Bij Twente Decadente hebben wij een assortiment met verschillende heerlijke producten die uitermate geschikt zijn om aan je moeder te geven. Hieronder hebben wij er een aantal op een rijtje gezet. De producten kun je bij ons bestellen en worden in overleg verzonden of klaar gelegd op onze React Twente locatie in Nijverdal; Parkeerterrein Grotestraat N-2, 7443 AJ Nijverdal

 

Bonbon doosje 

Onze bonbondoosjes in de vorm van een hart zijn volledig gemaakt van chocolade. Het is dus niet alleen mogelijk om de bonbons op te eten maar ook het bakje zelf. De bakjes zijn te verkrijgen met twee verschillende soorten top; het rode hart het woord love erop en het hart met hartjes erop. Beide zijn ze gemaakt van chocolade het verschil zit dus in de versiering.

Kosten: €6,95- excl verzendkosten 

Chocolade telegram

Wil jij je moeder verrassen met chocolade dat je zelf hebt ontworpen? De chocoladetelegram biedt deze optie. Als je een mooie tekst hebt of foto, misschien wel een mooie tekening of iets anders dat je graag op chocolade wilt hebben dan kun je dit bij ons aanleveren in jpeg of pdf bestand en maken wij er een chocoladetelegram van. Alles is dan ook nog eens op te eten dus ook wat je ons in bestand hebt aangeleverd. 

Kosten: €9,95- excl verzendkosten 

 

Hart met bonbons

Dit chocoladehart heeft de bonbons erop zitten, deze zijn vast gezet met de chocolade. Er worden verschillende bonbons op gemaakt met verschillende vullingen en het hart is verkrijgbaar in melk, puur en wit. 

Kosten: €4,95- excl verzendkosten 

 

Hart met bonbons

Dit chocolade hart met bonbons ziet er niet alleen leuk uit wanneer het in de verpakking zit maar ook wanneer het eruit wordt gehaald. Het wordt geleverd met verschillende soorten bonbons en de harten zijn te verkrijgen in melk, puur en wit. 

Kosten: €9,95- excl verzendkosten 

 

Heb jij hierboven iets zien staan waar je graag je moeder mee wilt verrassen en wil je graag één van de bovenstaande producten bestellen? Bel dan met 0548 820908 of mail naar info@twentedecadente.nl. 

 

Pin It on Pinterest