loader image

Beste klanten en gasten van Twente Decadente, 

Na eerdere berichtgeving over het openen van de chocolaterie op aangepaste tijden en rekening houden met de richtlijnen van het RIVM moeten wij u helaas meedelen dat wij voorlopig de chocolaterie (de winkel) gesloten houden. Wij volgen hiermee de richtlijnen van ZorgAccent en passen ons hierbij aan. Uiteraard kunt u wel uw bestellingen telefonisch doorgeven. Wij kunnen uw bestelling bij u bezorgen (via post of via eigen vervoer). Ook kunt u uw bestelling ophalen op een door ons aangegeven afhaaladres. Houd onze acties via de website en Facebook in de gaten. Heeft u een persoonlijke wens? Bel of mail gerust om de mogelijkheden te bespreken, 

Tel: 0548-820908

Mail: info@twentedecadente.nl

 

– Team Twente Decadente 

 

 

Pin It on Pinterest