loader image

In de afgelopen paar weken is er veel veranderd in de wereld als gevolgd van het coronavirus, waaronder dat wij als team Twente Decadente besloten hadden om de chocolaterie tijdelijk te sluiten. De afgelopen weken zijn wij aan de slag gegaan met ideeën om de chocolaterie toch weer te kunnen openen en toegankelijk te maken voor publiek. Je kunt ons nu weer bezoeken van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 14.00 uur! Dit geld momenteel alleen nog voor de winkel, helaas kunnen wij nog geen workshops geven en zal de tearoom ook nog gesloten blijven.

Omdat COVID-19 iets is dat wij serieus nemen willen wij graag de veiligheid van onze bezoekers en medewerkers voorop stellen. Daarom hebben wij de regels rondom het betreden van Twente Decadente aangepast zodat iedereen veilig naar de winkel kan komen;

 

 

  • Er mogen maximaal 3 klanten naar binnen. Bij binnenkomst vind je op de tafel mandjes, dit zijn er 3 wanneer deze er niet liggen dan zijn er dus al 3 klanten naar binnen en verzoeken wij je om even te wachten. 
  • Houd 1,5 meter afstand van andere klanten en ons personeel. 
  • Raak alleen de producten aan die je nodig hebt. 
  • Volg de aanwijzingen van ons personeel op. 
  • Kom zoveel mogelijk alleen naar de winkel. 
  • Betaal het liefst met pin of contactloos. 
  • Doe je boodschappen zoals je altijd doet, dan is er genoeg voor iedereen.
  • Blijf thuis wanneer je verkouden bent of de griep hebt. Mocht je toch producten willen hebben vraag dan familie of vrienden deze voor je te halen. 

Naast regels hebben wij ook de winkel aangepast.

Bij het betreden van Twente Decadente zul je een tafel aantreffen, zoals hierboven in de regels benoemt. Op deze tafel staan een drietal mandjes, je wordt verzocht er hier één per persoon van te pakken wanneer je naar binnen gaat. Verder staat er op de tafel reinigingsdoekjes en desinfectiemiddel. Ook hebben wij nogmaals de regels hier liggen.

Wanneer je verder loopt zal je oranje tape op de vloer zien deze wijst de looprichting aan. 

Wanneer je wilt afrekenen hebben wij opnieuw een tafel staan hierop staat een pinautomaat. Hierdoor wordt er voldoende afstand gehouden tussen jou en de medewerker die je helpt. 

Wij vinden de gezondheid van iedereen erg belangrijk en vragen dan ook begrip voor de maatregelen die wij getroffen hebben. 

We hopen jullie snel weer te zien! 

Pin It on Pinterest