loader image

Herfst bij Twente Decadente

8 okt 2019

Herfst is aangebroken! 

Na de plakkerige zomermaanden kunnen we eindelijk genieten van wat kouder weer. En dit komt met allerlei voordelen! 

Doordat het in de herfst kouder is en langer donker kunnen we makkelijker en dieper slapen. Hierdoor hebben we dus ook meer energie om overdag lekker actief bezig te zijn. Wat dacht u bijvoorbeeld van een heerlijke herfstwandeling? Naast de frisse lucht die u buiten op doet, zijn de prachtige herfstkleuren ook nog eens goed voor uw gemoedstoestand. Dat zijn dus 3 vliegen in één klap. 

Om nou zo’n herfstwandeling goed af te sluiten is het natuurlijk heerlijk om een warm drankje te doen. Stap na het wandelen binnen bij onze chocolaterie! U kunt hier in onze gezellig tea-room plaats nemen, vanuit hier kijkt u uit op de productiehal en ziet u dus meteen hoe onze chocolade producten tot stand komen. Daarnaast kunt u genieten van een heerlijke kop koffie, thee of fris met daarbij onze handgemaakte bonbons. En in ons winkeltje hebben wij chocolade producten die helemaal in de herfstsferen zijn. Ideaal dus om de herfst te vieren. 

Dit idee hebben wij natuurlijk zelf ook even uitgetest, hieronder kunt u een aantal van de foto’s zien van wat wij tegen kwamen. Wij hebben er zeker van genoten en vinden dus een herfstwandeling een echte aanrader! 

Hieronder vind u een aantal routes die dicht bij ons langskomen maar u kunt natuurlijk ook gewoon uw eigen pad kiezen en/of door het bos lopen dat ons terrein omringt.  

 

Pin It on Pinterest